Catalunya Diari

Premien el Club Handbol Lleida Pardinyes pel seu projecte #EsportAmbValors

El club ha estat reconegut per la Fundació Privada Catalana per l’Esport al concedir-li un dels 5 premis atorgats a la 4a edició dels Guardons de l’Esport 2020

Imatge de dos membres del Club Handbol Lleida Pardinyes
El Club Handbol Lleida Pardinyes premiat als Guardons de l’Esport 2020 pel seu projecte #EsportAmbValors | LleidaDiari.cat

El treball, l'esforç i compromís del Club Handbol Lleida Pardinyes impulsant el programa #EsportsAmbValors ha estat reconegut per la Fundació Privada Catalana per l'Esport al concedir-li un dels 5 premis atorgats a la 4a edició dels Guardons de l'Esport 2020, convocats per la Fundació Catalana per a l'Esport. Concretament, l'entitat groc-i-negra ha rebut aquesta distinció en la categoria Foment i difusió dels hàbits i valors de l'esport.

L'handbol lleidatà està d'enhorabona amb motiu de l'obtenció d'aquest significatiu guardó, atorgat per la Fundació Privada Catalana per a l'Esport, organitzadora de la 4a edició dels Guardons de l'Esport, en reconeixement a aquelles persones, entitats i projectes que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, gràcies a l'esport i/o l'activitat física treballen per transformar positivament la realitat social en el seu entorn més immediat.

En concret, el Club Handbol Lleida Pardinyes, ha estat distingit pel seu projecte #EsportsAmbValors, aconseguint el premi en la categoria Foment i difusió dels hàbits i valors de l'esport, que valora l'impacte i originalitat d'aquelles iniciatives i projectes de promoció d'hàbits esportius en el conjunt de la nostra societat, especialment per a la formació de persones actives entre els col·lectius infantils i tercera edat, com a instrument essencial de millora de la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes. L'edició d'enguany lliurarà premis en altres quatre categories més: Educació i esport de lleure, Esport Català al món, Igualtat d'oportunitats, patrocini i mecenatge.

Una nova edició d'aquests premis que ha tornat a ser un èxit

La Comissió de Valoració dels Guardons, formada per representants de les empreses patrocinadores i de la Fundació Catalana per a l'Esport, es va reunir en sessió extraordinària el passat 8 d'octubre, on va determinar els guanyadors a les diferents categories. Una nova edició d'aquests premis que ha tornat a ser un èxit, tant pel que fa al gran nombre de projectes presentats, com pel seu gran nivell. Un fet que demostra la gran implicació de persones i entitats per transformar positivament la societat catalana a través de l'esport, així com I l'enorme qualitat i potencial del teixit esportiu català.

L'acte de lliurament d'aquests guardons tindrà lloc el dia 29 d'octubre a les 20 h. Malauradament, a causa de les restriccions imposades per la Covid-19, es desenvoluparà de manera virtual sense assistents, es connectarà amb cadascuna de les entitats via zoom per fer l'entrega amb la presència del Secretari General de l'Esport, Sr. Gerard Figueras i el president de la Fundació Catalana per l'Esport, Sr. Pere Sust, l'acte serà presentat per en Pep Plaza.

Una gran satisfacció i orgull

Per al conjunt d'integrants del Club Handbol Lleida Pardinyes, aquest premi suposa una gran satisfacció i orgull, ja que és una nova constatació i reconeixement de tot l'esforç invertit per tirar endavant el projecte #EsportAmbValors, que pot ajudar a millorar l'aprenentatge a través de l'esport.

El projecte #EsportAmbValor, tret identitari del club des de fa unes temporades, és un programa multidisciplinari que pretén millorar l'educació integral dels/les nostres esportistes a partir de tres vessants: dotar d'eines de millora formativa en gestió emocional i lideratge de grups als entrenadors/es; organitzar activitats amb els equips per reforçar el treball en valors com la cultura de l'esforç; i implicar a les famílies en diferents iniciatives per fer una societat millor i més justa.


Comentaris

envia el comentari