Catalunya Diari

Preus i horaris de les entrades per veure el partit entre el Lleida Esportiu i el Sevilla Atlético

Preus i horaris de les entrades per veure el partit entre el Lleida Esportiu i el Sevilla Atlético| Lleida Esportiu - Fotografia: Miki de Santiago (Arxiu)

‘Camí 2A! No tenim vergonya!’ és la campanya del Lleida Esportiu pel partit d’anada de la final del play-off d’ascens a Segona Divisió A, d’aquest diumenge al Camp d’Esports contra el Sevilla Atlético (19.00 hores), amb l’objectiu que l’afició converteixi l’estadi en una festa i torni a ser el jugador número dotze de l’equip blau, per poder aconseguir la victòria en el xoc més decisiu dels darrers anys a casa.

Cada soci del club lleidatà podrà retirar una entrada de la seva ubicació al camp per 5 euros, de forma anticipada fins dissabte a les 13.30 hores. Per adquirir la localitat, serà imprescindible mostrar el DNI original, i l’abonat tindrà el seu seient reservat per veure l’encontre. Les entrades que no siguin retirades pels socis, es posaran a la venda amb la resta per al públic en general.

Per la seva banda, el preu de l’entrada anticipada per als aficionats, fins dissabte a les 13.30 hores, serà de 15 euros a Tribuna i 10 euros a Lateral, mentre que també hi haurà l’opció de comprar un pack de tres entrades a Tribuna per 40 euros, o a Lateral per 25 euros. Així mateix, hi haurà a disposició dels seguidors packs de vint-i-cinc entrades a Lateral i Gols, per 175 euros.

Horari de la venda anticipada per a socis i aficionats
Les entrades s’hauran d’adquirir a les taquilles del Camp d’Esports. L’horari de la venda anticipada serà dimecres, dijous i divendres de 16.00 a 20.30 hores, i dissabte de 10.00 a 13.00 hores.

Ja diumenge a la tarda, coincidint amb la disputa del matx, les taquilles tornaran a obrir a partir de les 16.30 hores, i el preu de la localitat serà per tothom de 25 euros a Tribuna, i 15 euros a Lateral i Gols.

Al seu torn, els nens de fins a deu anys gaudiran d’entrada lliure al partit. Es demanarà a l’accés el document acreditatiu d’edat.


Comentaris

envia el comentari