Primera derrota de la temporada de l’Handbol Pardinyes

Primera derrota de la temporada de l’Handbol Pardinyes| Redacció – Fotografia: Handbol Pardinyes (Arxiu)

L’Handbol Pardinyes Lleida no ha pogut seguir amb la ratxa de victòries en el debut a la lliga. Els primers 30 minuts han estat molt igualats, amb un Pardinyes concentrat en defensa i recolzat en el treball ofensiu de Kellvin De León i Eduard Pifarré, que suportava el joc dur i ràpid dels de La Salle. Una exclusió a falta d’un minut ha permès que els barcelonins agafessin una mínima distància en el marcador fins al 12 a 11 al descans.

La segona part ha estat molt diferent, els lleidatans han sortit en inferioritat numèrica, que han aprofitat els de La Salle per marxar de 3 gols. A partir d’aquí el partit s’ha trencat, i la experiència dels de la ciutat comtal i la duresa permesa pels col·legiats han bloquejat als lleidatans.

Uns últims minuts d’exclusions i desconcert ha disparat la diferència fins al 27-20 final.