Catalunya Diari

Primera derrota del femení de l'Handbol Pardinyes Lleida

Primera derrota del femení de l'Handbol Pardinyes Lleida| Redacció - Fotografia: Handbol Pardinyes (Arxiu)

 

L’equip femení de l’Handbol Lleida Pardinyes ha encaixat aquest cap de setmana la seva primera derrota. Ha estat a la pista de l’Handbol Igualada per la mínima, amb un resultat de 24 a 23.

El partit va començar amb molt de ritme i molta intensitat. Les lleidatanes van imposar el seu ritme de joc amb una intensitat defensiva molt alta això va fer que les noies del Igualada els hi costes finalitzar les seves accions ofensives.
 
Les lleidatanes van sortir molt al contraatac i deixant sense opcions defensives a les igualadines. Les accions ofensives en tot el partit van ser amb molta intensitat i va fer que en tot el partit no hi hagués una diferencia de gols importants, ja que cada cop que hi havia un clar avantatge per part de les lleidatanes.
 
A les acaballes del partit el resultat era favorable al Pardinyes guanyant de 3 gols, però les decisions arbitrals, amb penals i exclusions inexistents van fer que l’Handbol Igualada guanyes per la mínima.
 
Cal destacar que tot l’equip del Pardinyes va lluitar fins al final, donant un bon espectacle de joc i una actitud immillorable, que va fer que els seguidors del Pardinyes, que es van desplaçar fins a Igualada, gaudissin d’allò més.
 
El proper dia 22 de novembre les lleidatanes es desplacen al camp del Santpedor.


Comentaris

envia el comentari