Catalunya Diari

Primera pedalada integrada a la ciutat de Lleida

Primera pedalada integrada a la ciutat de Lleida| Redacció - Fotografia: http://www.areadaptada.org/

 

Àreadaptada Associació organitza aquest dissabte, dia 15 de novembre, a partir de les 10.00 hores, la primera pedalada integrada. L'activitat, que tindrà com a punt de partida el Parc de la Mitjana de Lleida, resseguirà el riu Segre i arribarà fins a Montoliu de Lleida.

Aquesta entitat organitza des de fa anys activitats esportives integrades i compartides d’afició i familiar, principalment de submarinisme i bicicleta, gràcies al fet que compten amb el material i el monitoratge que cobreix quasi qualsevol tipus de discapacitat. I és d’aquesta manera que poden compartir les activitats, persones amb i sense discapacitat.
 
Havent fet activitats per diversos punts de Catalunya, finalment 40 persones de les comarques de Barcelona, Girona i Lleida participaran d’aquesta ruta planera i bonica, apropant alhora l'esport adaptat i les bicis adaptades també als amics i amigues de Lleida.
 
Programa d'activitats
- 09.30 hores: Descàrrega i adjudicació de les bicicletes als participants.
- 10.00 hores: Inici de la pedalada. Ruta: Lleida-Parc de la Mitjana resseguim el Segre passant per Albatàrrec i fins a Montoliu de Lleida. Descans i retorn fins al Parc de la Mitjana. Aproximadament 29 quilòmetres.
- 13.30 hores (aprox.): Pic-nic.
- 16.00 hores: Tancament de l’activitat.


Comentaris

envia el comentari