Catalunya Diari

Prop de 400 nens i adolescents gaudeixen de les estades del Club Tenis Lleida

Hi participen un total de 370 nenes i nenes d'edats que van des dels tres fins als disset anys

Imatge d'un grup d'estades
Imatge d'un grup d'estades | LleidaDiari.cat

L'estiu és per a gaudir de les activitats a l'aire lliure. Per anar a la platja i trepitjar com mai la piscina. També per a compartir amb els amics i per a viatjar en unes merescudes vacances. Ara bé, al Tenis Lleida tenen molt clar que l'estiu, a més a més, és per fer esport. Per aquest motiu, les Estades Esportives del Tenis Lleida continuen endavant amb una intensa activitat.

  

  

370 nenes i nenes d'edats que van des dels tres fins als disset anys. 

  

  

 implicació del grup de monitors, format per 25 persones, que fa possible que els participants gaudeixin d'activitats com ara el tenis, el pàdel, la natació, l'aeròbic, els jobs o les manualitats, entre d'altres.

L'èxit d'un bon equip

Gràcies a la implicació tant dels monitors que duen a terme i dirigeixen les activitats, com de tots els participants, des del club es fa una valoració força positiva de les estades, que, afirmen, «són molt completes i gaudeixen d'una elevada participació». Així doncs ja sabeu, si l'estiu vinent voleu gaudir com mai de l'esport i us ve de gust programar un estiu diferent no dubteu en contactar amb el Club Tenis Lleida i formeu part del seu projecte d'estades. La diversitat de les seves activitats fan d'aquestes estades un paratge ideal per a tots aquells nens que, una vegada finalitzat el curs escolar, decideixen seguir formant-se i aprofitant cada minut del seu temps.

Imatge d'un altre grup d'estades
Imatge d'un altre grup d'estades | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari