Catalunya Diari

Puigverd de Lleida acull la 9a Cursa de la Serra

Tindrà lloc el proper diumenge, dia 5 de febrer, amb l’organització de dos circuits de sis i deu quilòmetres

L’Associació Esportiva i Cultural de Puigverd de Lleida (AEC) organitza aquest proper diumenge, dia 5 de febrer, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puigverd de Lleida, la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Segrià i Esport.Cat de la Generalitat de Catalunya, la novena edició de la Cursa de la Serra, una prova puntuable per a la Lliga Interclubs Terres de Ponent. 

En aquesta ocasió, s’han organitzat dos recorreguts: de sis i deu quilòmetres, per adaptar-se a totes les necessitats dels corredors. El circuit de sis quilòmetres té poc desnivell, adequat per aquells que es volen iniciar en les curses. En canvi, el circuit de deu quilòmetres puja a la Serra, per corredors experts, amb un desnivell d'entre 80 i 90 metres positiu. Tot i així, els dos circuits es poden fer caminant o corrent.
 
Els circuits consten d’un 70% de terra i un 30% d’asfalt. Aquest any també cal mencionar que hi ha un canvi de 500 metres al recorregut pel pantà de l’illa i la banqueta del Canal d’Urgell. La sortida s’iniciarà a les deu del matí a la zona esportiva de la localitat.

Paral·lelament, dins del Complex Esportiu, s'organitzaran les tres curses infantils, fins als 14 anys, al camp de futbol de Puigverd de Lleida. També hi haurà inflables pels més petits.
 Comentaris

envia el comentari