Catalunya Diari

Quatre entrades per 25 euros per veure el Lleida Esportiu contra l'Eibar al Camp d'Esports

Quatre entrades per 25 euros per veure el Lleida Esportiu contra l'Eibar al Camp d'Esports| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 El primer 'pack' consisteix en tres entrades per 20 euros i l’altre 'pack' està format per 4 entrades per tan sols 25 euros. Els aficionats blaus que adquireixin el 'pack' de 4 entradres en rebran una altra per presenciar el darrer partit de lliga al Camp d’Esports contra l’Osasuna B. 
 
Els dos 'packs' corresponent a entrades de les localitats de lateral i gols ja que tribuna no entra en aquesta iniciativa i cada entrada costarà el preu habitual de 20 euros. Si només es vol comprar una entrada de lateral i gols aquesta tindrà el preu habitual de 14 euros.
 
Per poder aconseguir aquest pack cal passar per les oficines del Lleida Esportiu en horari de tarda (de 16.00 a 21.00 hores) des del dimarts dia 30 d’abril al divendres 3 de maig i el dissabte dia 4 en horari de matí (de 10.00 a 13.30 hores). El dimecres dia 1 de maig les oficines romandran tancades i, per tant, no es podran adquirir les entrades. Els dos 'packs' no es podran comprar el mateix dia del partit a les taquilles del Camp d’Esports. 


Comentaris

envia el comentari