Catalunya Diari

Les 4 Hores de Lleida compleixen 20 anys amb pilots arribats de tot l'Estat

La prova esportiva té lloc el cap de setmana al Circuit de Lleida i segueix vinculada a La Marató de TV3

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Les 4 Hores de Lleida compleixen 20 anys. El Circuit de Lleida acull aquest dissabte i diumenge, 7 i 8 de desembre, la competició Open de Resistència Off-Road de Turismes, amb més presència lleidatana que mai.

Hi participaran 24 equips amb 66 pilots d'arreu, amb campions d'Europa, Espanya i Catalunya. D'aquests 9 són de l'Escuderia Lleida i 10 equips i 23 pilots del territori lleidatà, una tercera part del total.

El compromís de l'Escuderia Lleida en l'organització d'aquest esdeveniment esportiu

El tinent d'alcalde Paco Cerdà i el regidor d'Esports Sergio González han participat en la presentació de la competició, referent en l'automobilisme lleidatà, i han mostrat el suport de Paeria a Les 4 Hores de Lleida. Tant Cerdà com González han destacat el compromís de l'Escuderia Lleida en l'organització d'aquest esdeveniment esportiu, que es caracteritza també pel seu vessant solidari.

El president de l'Escuderia Lleida, Miquel Rosell, acompanyat del vicepresident, Francesc Abella, ha agraït la col·laboració de les institucions, així com de les moltes empreses que els fan costat en aquesta prova que ja fa 20 anys que se celebra amb esforç i treball. El representant territorial d'Esports a Lleida, Joan Segura, ha explicat que Lleida té una important activitat relacionada amb el motor i que des de les administracions s'ha d'intentar facilitar que els pilots puguin entrenar-se i participar en proves en les millors condicions.

Una proba Open de caràcter estatal que tanca la temporada

El secretaria tècnic, David Domingo, ha explicat les característiques de la prova. Es tracta d'una proba Open de caràcter estatal que tanca la temporada i que afavoreix la participació dels pilots de diverses disciplines. El programa consta d'entrenaments lliures, qualificatius i un carrer de 4 hores de durada, en què es fan relleus de 50 minuts de durada màxima. Guanya qui més voles fa al circuit de terra, de 1.245 m.

Hi ha tres categories de vehicles: classe 1, amb turismes de 2 rodes motrius de fins a 1.600 cc (6 equips), classe 2, amb turismes de 2 rodes motrius des de 1.600 cc fins a 2.000 cc (9 equips), i classe 3, amb turismes de 2 rodes motrius de característiques tècniques superiors als anteriors, de més cilindrada i més prestacions tècniques (9 equips).

Després de la verificació dels participants i vehicles, es faran de les 14.30 hores a les 15.15 hores els entrenaments lliures i de 15.45 h a 16.30 h els entrenaments qualificatius. El diumenge hi haurà 'warm up', de 09 h a 09.20 h, i de 10 h a 14 h la cursa de resistència. Les entrades al circuit costen 10 euros, tant dissabte, com diumenge, com l'abonament de cap de setmana.

Col·laboració amb La Marató de TV3

Un any més, Les 4 Hores de Lleida manté el seu compromís social. La prova és solidària amb La Marató de TV3, que aquesta edició està dedicada a les malalties minoritàries. La recaptació de les entrades es destinarà a aquesta causa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari