Catalunya Diari

Quatre títols per al CT Urgell al Circuit Juvenil

Quatre títols per al CT Urgell al Circuit Juvenil| Redacció - Fotografia: Club Tennis Urgell

 

El Club Tennis Urgell ha tancat amb quatre títols la seva participació al Circuit Juvenil, disputat a les instal·lacions del Club Natació Lleida de la capital del Segrià. Tot i jugar en una pista ràpida, a la que no estan del tot acostumats els jugadors del Club Tennis Urgell, preparats per SLAM, els resultats han estat increïbles i posen de relleu el salt qualitatiu que estan donant aquesta temporada. 

Pep Canyadell ha estat el jugador amb més guardons al imposar-se en categoria infantil i cadet. En la primera, Canyadell s’ha desfet a la final d’Àlvaro Barranco (CT Lleida) per 6-4 i 7-6. En la segona, el triomf ha estat davant Roger Lera (CT Lleida), per 6-4 i 6-1. 
 
Gerard Farré no va poder celebrar la victòria a la final aleví, donat que es va trobar davant un fort contrincant com Marc Anelo (Mas Duran de Cervera), 6-4 i 6-1. 
 
En categoria cadet femenina, Yolanda Pifarré es va imposar a Janet Pérez (CN Lleida) per 6-4 i 6-3 i Irene del Agua va tancar la bona actuació del CT Urgell al vèncer per 6-2 i 6-1 a Núria Pérez (CT Lleida) a la final aleví femenina.


Comentaris

envia el comentari