Catalunya Diari

Reñé felicita personalment el pilot David Serra per completar per primera vegada el Dakar

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest divendres al pilot de Bellpuig, David Serra (Vilanova de Bellpuig, 1969), després d’haver completat el Dakar per primera vegada. El pilot i el seu equip han aconseguit l’objectiu que es van marcar abans d’iniciar la prova, que era poder  arribar a la meta.


Durant la visita, el pilot ha explicat al president la seva experiència i les dificultats i satisfaccions viscudes durant el ral·li, en el que va acabar en la posició 55 en la darrera etapa i 81 en la general.
 
El president de la Diputació de Lleida ha lliurat una placa al pilot en reconeixement al seu esforç. Per la seva part, Serra ha fet entrega al president de la corporació d’un casc i d’una imatge de la seva participació al Dakar, on va competir amb la nova imatge corporativa d’Ara Lleida a la moto i l’equipació.
 
El pilot de Vilanova de Bellpuig va superar 8.000 quilòmetres de recorregut per camins i deserts de Perú, Argentina i Xile en condicions extremes.Comentaris

envia el comentari