Rècord de pilots inscrits al Ral·li Ciutat de Cervera

Rècord de pilots inscrits al Ral·li Ciutat de Cervera| Redacció - Fotografia: Paeria de Cervera

 

Un total de 87 vehicles disputaran el proper dissabte, dia 3 de setembre, el 17è Ral·li de Terra Ciutat de Cervera, prova puntuable per als Campionats de Catalunya i Espanya de ral·lis de terra. La competició, que suposa un important impacte econòmic per a la ciutat, comptarà amb una participació de luxe.

La cerimònia de sortida tindrà lloc aquest divendres, a les 20.00 hores, davant de la Universitat de Cervera, en un acte per apropar la prova al públic, que podrà veure els 87 vehicles participants. A la plaça Universitat també tindrà lloc l’entrega de trofeus als pilots guanyadors, dissabte 3, a les 20.30 hores.
 
El ral·li es disputa en 4 trams, que sumaran 107 quilòmetres cronometrats d’un total de 150. És una prova molt important per decidir el Campionat d’Espanya i hi prendran part els pilots que lluiten pel títol, com Alex Villanueva, Gorka Eizmendi, Carlos Aldecoa o Jorge del Cid. Enguany cal destacar la presència d’un equip íntegrament femení, format per la pilot Christine Giampaoli i la copilot Jeannette Kvick. 
 
Tota la informació de la prova (horaris, plànols d’ubicació) es pot consultar a la web www.wrcmanagement.es.  Des de l’organització, en la que hi col·laboren 250 persones, es fa una crida a la prudència per part dels espectadors i es demana que facin cas de les recomanacions de seguretat. Es preveu l’assistència de molts espectadors, que s’hauran de situar en llocs elevats i poc perillosos. Comentaris

envia el comentari