Catalunya Diari

La Rodi Mitja Marató Lleida espera superar els 850 corredors

La Rodi Mitja Marató Lleida espera superar els 850 corredors| Laura Biela - Fotografia: Miki de Santiago

 

La Rodi Mitja Marató Lleida - Memorial Juanjo Garra espera superar enguany les 850 inscripcions aconseguides l'edició anterior. Aquest dilluns es superen ja les 610. El termini per apuntar-se acaba aquest dijous a les 17.00 hores.

  

El mateix passa amb la cursa BBVA 5K, una competició que s'ha afegit enguany, molt més popular i oberta a tota la ciutadania, que compartirà recorregut amb la ja coneguda Mitja Marató. Els organitzadors han avançat que aquest 2014 "hi haurà socorristes, senyalitzats correctament, que faran la cursa amb bicicleta per poder atendre als corredors en cas de que sigui necessari", ha explicat el director tècnic de l'EKKE, Kike Borrás, qui també ha avançat que s'ha ampliat la cobertura mèdica d'aquesta tercera edició i que s'ha dissenyat un recorregut més atractiu, reduint els trams que passen per polígons i apostant per altres vies destacades a la ciutat com és la Rambla de Ferran.

  

La sortida de les curses serà a les 10.00 hores d'aquest diumenge, dia 2 de novembre, i es preveu que en dos hores i mitja tots els corredors acabin el recorregut. És per aquest motiu, que des de l'organització es demana als ciutadans de Lleida que diumenge evitin, en la mesura del possible, moure's en cotxe per la ciutat, principalment entre la zona del Pont de Pardinyes i el pont de Príncep de Viana.

  

Tot i que enguany encara hi ha més. Durant el dissabte s'han programat curses infantils per a nens de 3 a 11 anys i una milla solidària oberta a un públic més familiar. Les dues activitats tindran les inscripcions obertes fins minuts abans d'iniciar-se. A més, durant tot el dissabte, de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores, l'esplanada de l'aparcament del Camp d'Esports acollirà la Fira del Corredor, amb estands dels patrocinadors i col·laboradors, i animació i parc infantil d'inflables per als més petits.

  

També el dissabte, en el mateix espai, s'ha programat un Trial Moto Show amb Arnau Farré, a les 17.30 hores, i una masterclass de zumba, a les 19.00 hores, amb els tècnics de l'EKKE. Totes aquestes activitats s'inclouen en el Weekend Running Festival, que aquest cap de setmana celebra la seva primera edició.

  

La Rodi Mitja Marató Lleida s'ha presentat aquest dilluns al matí a les instal·lacions de l'EKKE. A l'acte hi han assistit els director-gerent d'EKKE Lleida, Pep Castarlenas; els organitzadors de la cursa, Kike Borrás i Iván Espílez, i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Lleida, Txema Alonso.

Comentaris

envia el comentari