Catalunya Diari

La Rodi Mitja Marató Lleida-Memorial Juanjo Garra arriba el dia 19 a la seva 25a edició

Hi haurà dues curses amb recorreguts diferents per la ciutat, de 21 i cinc quilòmetres, i la Guàrdia Urbana regularà el trànsit

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

La Rodi Mitja Marató Lleida-Memorial Juanjo Garra ja escalfa motors per la seva vint-i-cinquena edició, que tindrà lloc el pròxim diumenge 19 de novembre, i que espera comptar amb uns 1.300 inscrits, al voltant d'un 30% més que l'any passat. A més de la cursa de 21 quilòmetres, l'Associació Esportiva Ekke, que organitza la prova, també ha dissenyat un altre circuit de cinc quilòmetres, per tal de facilitar la participació a atletes de tots els nivells.

  

  

La prova, que compta amb la col·laboració de 120 voluntaris, tindrà dos recorreguts diferenciats per les curses de 21 i cinc quilòmetres, que comportaran restriccions al trànsit durant el diumenge 19, degudament senyalitzades per la Guàrdia Urbana. La sortida de la prova de cinc quilòmetres serà a les 9.30 hores i la de la mitja marató, a les 10.30 hores, en ambdós casos davant del gimnàs Ekke a l'avinguda Rovira Roure.

A més d'alguns canvis en el recorregut per fer-lo passar per carrers més cèntrics, la prova incorpora altres novetats, com un sistema de classificació instantània amb informació als corredors per SMS, ha destacat el seu coordinador, Ivan Espílez. A més, aquest any la cursa s'inclou dins del Campionat de Catalunya Universitari, amb la participació de 12 universitats catalanes. El dissabte 18 de novembre està prevista una jornada infantil, amb curses per nens de tres a onze anys, animació i un zumba solidari en benefici de la Fundació Renal Jaume Arnó.


Comentaris

envia el comentari