Catalunya Diari

Roi, el jove futbolista de 16 anys que ha estat capaç de superar una greu malaltia

El jove va ser diagnosticat fa dos anys i va haver de deixar el futbol, la seva passió

Hugo Mallo, Sergio Álvarez i Aspas visitant el jove Roi a l'hospital
Alguns dels jugadors del primer equip van visitar el jove mentre estava a l'hospital | Twitter

Bones notícies al món de l’esport. Roi Domínguez Barros, el jove exjugador de les catagories inferiors del Celta de Vigo, ha superat el càncer que li havien diagnosticat l’any 2017. Així ho ha anunciat a través del seu compte de Twitter, amb un clar missatge sobre la superació: «Dos anys de lluita diària han donat el seu resultat».

Diagnosticat amb 14 anys

Roi jugava a les categories inferiors del Celta quan li van diagnosticar la malaltia. Aquesta notícia va impedir que continués jugant a futbol, la seva vertadera passió. Ara, després de la notícia que ell mateix ha decidit compartir amb els seus seguidors, sembla que el jove podrà tornar als terrenys de joc abans del que esperava.

Mentre es trobava ingressat a l’hospital, alguns dels jugadors del primer equip el van visitar per donar-li ànims en aquells temps tan difícils. Així ho ha volgut recordar amb una piulada una colla de seguidors de l'equip. Allà compartia una foto de Roi amb alguns dels seus jugadors preferits. Es tracta de Hugo Mallo, Sergio Álvarez i Aspas. Un gest que el jove recordarà tota la vida i que de ben segur li van donar força per arribar a aquest moment que tant esperava.

Per la seva banda, el Club del Celta ha volgut també anunciar la seva felicitat responent a la piulada del jove. «La força de l’afecte. Quina gran notícia! Moltes felicitats», escrivien en gallec des del compte oficial de l’equip. Aquestes han estat només algunes de les respostes positives que ha rebut l'exjugador després d'anunciar la seva gran superació. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari