Catalunya Diari

Ros valora positivament que Barcelona es proposi estudiar els JJOO d'Hivern

Ros valora positivament que Barcelona es proposi estudiar els JJOO d'Hivern| ACN - Fotografia: Miki de Santiago (Arxiu)

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, davant les informacions que a Barcelona es convocarà un ple extraordinari (demanat per CiU, PSC i ERC) sobre els Jocs Olímpics d'Hivern, ha valorat molt positivament que s'analitzi a fons la candidatura d'una competició esportiva internacional que ''és clau per al Pirineu i per a Lleida''.

El paer en cap fa uns dies que s'havia mostrat disposat a promoure una candidatura lleidatana i pirinenca per optar a aquests jocs en el moment que Barcelona va anunciar que es retirava de la cursa per al 2026. Si ara es reprèn el projecte arrel del Ple a Barcelona, ha explicat, "Lleida hi donarà suport, però en cas contrari, s'estudiarà promoure la candidatura amb el Pirineu, Lleida i Osca".

Ros desitja que s'estudiïn a fons les possibilitats per aconseguir uns jocs que sempre ha assegurat defensar com alcalde de Lleida, ''en el benentès que són una oportunitat estratègica de primer nivell per al Turisme de Catalunya i per al posicionament del Pirineu de Lleida i de les seves estacions d'esquí en particular''.


Comentaris

envia el comentari