Catalunya Diari

Rossi tira a Màrquez a Malàisia d'una puntada

Rossi tira a Màrquez a Malàisia d'una puntada| EP - Fotografia: www.eurosport.es

 


Una puntada de Valentino Rossi al pilot de Cervera Marc Màrquez a la setena volta del Gran Premi de Malàisia ha provocat aquest diumenge la caiguda del lleidatà i la penalització de l'italia amb tres punts del carnet i la sortida des de l'última posició a València.
Márquez ha assegurat que la seva caiguda no ha estat un simple "incident de carrera", deixant entreveure que va ser premeditada, i ha afirmat que en futbol hagués estat "targeta vermella". Així mateix. ha lamentat que mentre ell estava al box i s'emportava zero punts el transalpí seguia en carrera i amb 16 punts.


 


"No vull estar en la decisió del campionat. He acabat a la grava, no tinc cap punt i a València hi sortirà últim. Ja sabeu, el que sento és que aquest incident no és un incident de carrera", ha declarat després de conèixer-se la decisió de Direcció de Cursa, que ha sancionat amb tres punts al carnet a l'italià, una decisió que unida a un punt de sanció anterior li farà sortir últim a València.


 


El de Cervera a parlar de la claredat de la polèmica acció: "És fàcil explicar el que ha passat, s'ha vist a la televisió, hi havia bastants punts de vista, des de l'helicòpter, des de les càmeres del circuit ... Estàvem avançant però sentia que podia arribar als pilots al capdavant. Al revolt 14 Valentino em va avançar, em va mirar dues vegades i va posar la moto bastant recta, després vaig veure que feia alguna cosa amb la cama i bloquejava el meu fre i el meu braç i m'he anat a terra ", ha indicat.


 


"No m'ha passat res. He tingut moltes batalles en les que mai m'he sentit com avui, en què un pilot em tragués. El resultat ha estat zero punts", ha prosseguit. I ha afeigt: "Podem lluitar, fer avançaments, no havíem tingut cap contacte, sempre de manera neta. No sé com pots pensar a treure un pilot amb la cama. Estic molt decebut".Comentaris

envia el comentari