Catalunya Diari

Saül Craviotto, plata a la final del K1 200 metres a Londres

Saül Craviotto, plata a la final del K1 200 metres a Londres| Redacció - Fotografia: http://www.saulcraviotto.com/

 Per animar a Craviotto, que ja aconseguí l’or en K-2 500 m fa quatre anys a Beijing, l'Ajuntament de Lleida ha instal·lat al pavelló Olímpics una pantalla gegant.
 

El lleidatà es va classificar per la final després de quedar segon en la seva sèrie en les semifinals de divendres, per darrera del canadenc Mark de Jonge, que s’ha endut la medalla de bronze. 


 L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat Craviotto per aquesta segona medalla olímpica i ha assegurat que aquest gran triomf del lleidatà el confirma al més alt nivell del piragüisme internacional. El paer en cap, acompanyat dels tinents d’alcalde Sara Mestres i Rafael Peris i la regidora Bea Obis, ha viscut amb tota la família del piragüisme de Lleida la gran final al pavelló Olímpics. En aquest entorn, Ros també ha confirmat que al setembre començaran les obres de les noves instal·lacions del Centre de Piragüistes de Lleida, que també serà la seu de la Federació Catalana i dels clubs de la ciutat. S’ha de recordar que la seu de la Federació de Piragüisme és l’única que sempre ha estat ubicada a Lleida.
 Comentaris

envia el comentari