Catalunya Diari

Saúl Craviotto continua fent historia sumant la quarta medalla olímpica

Saúl Craviotto continua fent historia sumant la quarta medalla olímpica| Redacció - Fotografia: COE

 


El piragüista Saúl Craviotto ha signat un altre capítol de la història de l’esport lleidatà, català i espanyol. El palista de Lleida ha sumat la quarta medalla olímpica en penjar-se el bronze en K1 200 metres als Jocs de Rio de Janeiro. El metall ha arribat en un final d’infant, ja que Craviotto ha compartit la tercera plaça amb l’alemany Ronny Rauhe, amb un temps de 35,662, per darrere del britànic Liam Heath i del francès Maxime Beaumont.
 L’eufòria ha esclatat al Sícoris Club en confirmar-se el tercer lloc del palista lleidatà i culminant una excel·lent participació als Jocs de Rio. Craviotto ha aconseguit el metall en l’última palada.
 
Saul Craviotto és un dels ambaixadors de Lleida en el marc del programa municipal Sport&Emotion de Turisme de Lleida, que té com a objectiu principal posicionar la ciutat com a seu d’esdeveniments esportius i fer-ne difusió arreu a través dels seus esportistes.
 
El Centre de Piragüisme Saúl Craviotto és la seu de la Federació Catalana i dels clubs d’aquest esport a la ciutat. La seu de la Federació de Piragüisme és l’única que sempre ha estat ubicada a Lleida. El centre, a l’avinguda de Tortosa, 88, al barri de Pardinyes, consta d’una instal·lació principal, amb vestidors, gimnàs, hotel de clubs, etc. i, com a espai complementari, té una segona instal·lació, que és un petit hangar situat al costat, per guardar piragües i el material dels més petits, amb rampa d’accés fins a la plataforma de la zona esportiva de la llera del riu.


Comentaris

envia el comentari