Catalunya Diari

Saúl Craviotto es penja l’or a la Nelo Winter Challenge de Portugal

Saúl Craviotto es penja l’or a la Nelo Winter Challenge de Portugal| Redacció - Fotografia: Saül Craviotto

 
No va ser una jornada fàcil per als palistes participants que es van donar cita a Aguieira, l'excepcional camp de regates de la signatura portuguesa. El vent i la seva consegüent onatge i la pluja van ser els protagonistes en el que es va tornar una dura pugna per no bolcar de la piragua.


 


"Vaig estar a punt de no colar-me a la final", afirma el propi Craviotto feliç per la gesta aconseguida en "una de les regates més difícils de la meva vida". I és que el nombre de palistes en competició, fins a 25 en la línia de sortida de cada semifinal, va convertir l'experiència en inoblidable .


 


"Ja a la final les coses van anar millor. Em va costar però ho vaig aconseguir. Els rivals no ho van posar gens fàcil però em vaig fer fort davant l'adversitat. El palista txec (segon en discòrdia) em va posar les coses difícils i el meu company Perucho (Carlos Pérez Rial) també va respondre i estic molt content per ell, que al final va acabar tercer i tornem a compartir podi".


 


Després d'aquesta primera presa de contacte amb la competició, Craviotto i la resta de pupils de Miguel García a la selecció espanyola de piragüisme romandran una setmana concentrats a la base de Nelo. Comentaris

envia el comentari