Catalunya Diari

Nova medalla de Saúl Craviotto al Mundial de Piragüisme

L'ha aconseguit aquest diumenge

Els quatre participants de l'equip espanyol.
Els quatre participants de l'equip espanyol. | @RFEPiraguismo

Quin gran cap de setmana per a Saúl Craviotto! El palista lleidatà ha aconseguit aquest diumenge una nova medalla al Campionat del Món de piragüisme en aigües tranquil·les. Una nova plata, tot i que aquesta vegada en la competició de K4 500 metres, una victòria que ha aconseguit Craviotto juntament als seus companys de l'equip espanyol Cristian Toro, Marcus Walz i Rodrigo Germade. L’equip alemany s’ha fet amb l’or (amb un temps d’1:20.056), seguit de l’embarcació espanyola (+00.367). Els hongaresos han completat el podi.

Aquesta és la segona medalla que aconsegueix el de Lleida aquest cap de setmana. I és que cal recordar que aquest dissabte, Craviotto ja va aconseguir una altra medalla de plata al costat del gallec Cristian Toro als K2 200 metres.

Montse Mínguez, alcaldessa de Lleida en funcions, ha traslladat al lleidatà, així com a tot l'equip espanyol, l'enhorabona per aquest nou podi, que fa més gran encara la seva petjada en el palmarès del piragüisme estatal, així com de l’esport lleidatà. 

Les múltiples facetes de Craviotto

Al jove lleidatà Saúl Craviotto no només se li dona bé competir. També és un 'crack' als fogons. I és que cal recordar que l'any passat va guanyar la segona edició del programa de televisió MasterChef Celebrity. Craviotto es va guanyar el paladar del jurat amb un entrant de peix rei amb textures de tomata, un plat principal d'au entre dos terres i un cremós de mango i albercoc com a postre. Tot i que els plats de la seva contrincant, l'actriu catalana Sílvia Abril, també van ser d'un nivell excel·lent. El palista lleidatà va guanyar un premi de 75.000 euros que va voler destinar a la Fundació Aladina, de nens amb càncer.

I si això no fos prou, el passat mes de juliol, després de deixar bocabadats a tots els seus seguidors amb la publicació d'una imatge promocional d'una màquina d'afaitar en la que apareixia sense samarreta, Saúl Craviotto es va convertir en la imatge del nou perfum masculí d'Adolfo Domínguez,  «Agua Fresca».


Comentaris

envia el comentari