Catalunya Diari

La segona cursa Nosaltres També Podem, diumenge a les Basses

La segona cursa Nosaltres També Podem, diumenge a les Basses| Redacció - Fotografia: Iter5

 

A causa de l'èxit de la primera edició de la Cursa Nosaltres També Podem, els usuaris de les llars Aspros s'han engrescat a repetir aquest diumenge l'experiència, guiats de professionals que voluntàriament els acompanyen per fer realitat aquest projecte.

  

Aquesta cursa popular, puntuable per a la Lliga Ponent, es desenvoluparà a les Basses d'Alpicat diumenge, dia 25 d'octubre, al llarg del matí. L'organització ha proposat fer diverses modalitats de curses: una caminant de 5 quilòmetres, perquè pugui gaudir tota la família; 5 quilòmetres corrent per a les categories d'infantil, sèniors i veterans; i recorreguts adaptats per a categories inferiors com ara P3, P4, P5, prebenjamí, benjamí i aleví. Es distingiran els sexes en totes les categories.

  

 

  

L'horari de sortida de la cursa i la caminada serà a les 10.00 hores. Les curses infantils seran a partir de les 11.30 hores, començant per la categoria aleví i seguint per les inferiors. Hi haurà premis per als primers classificats i obsequis per a tots els participants.

  

 

  

Per completar aquest esdeveniment, s'ha preparat una festa on hi haurà zones d'animació per als més petits, classes d'escalfament i estiraments, una masterclass de zumba i altres sorpreses més.

  

 

  

Els recursos humans amb què compten per l'organització són uns 25 usuaris i molts professionals. També disposen d'un nombre elevat de voluntaris (entre 80-100 persones). Tots ells estan preparant aquesta diada amb molta il·lusió perquè tots en puguem gaudir i a la vegada que contribueixen a fomentar la participació de les activitats esportives i saludables en la nostra ciutat.

  

 

  

Les inscripcions es tancaran el dia 22 d'octubre o un cop assolit els 700 inscrits. S'admetran inscripcions el mateix dia de la cursa en cas especial i puntual. La recollida de dorsals es farà el mateix dia de la cursa fins a una hora abans del començament de la prova.

Comentaris

envia el comentari