Catalunya Diari

Segona edició de la Cursa de la Nòria de Torrelameu

Segona edició de la Cursa de la Nòria de Torrelameu| Redacció - Fotografia: Flickr lomarrako

 La jornada, que s’iniciarà a les 10.00 hores, estarà formada per dos curses, de 10 i 5 quilòmetres aproximadament, mixtes (asfalt i terra), que permeten als corredors gaudir d’un paisatge agrícola i a la vegada d’un indret natural com és la riba del riu Noguera Ribagorçana, amb sortida i arribada al Parc de la Nòria de Torrelameu. Per cada corredor inscrit, l’organització aportarà un euro per a l’Associació de Disminuïts l’Estel. Després de la cursa i abans de l’entrega de trofeus es lliurarà el xec solidari.
 
El recorregut llarg és de 10.380 metres, 70% d’asfalt i un 30% de terra. Hi haurà un avituallament al quilòmetre 5,27 i contenidors per llançar les ampolles d'aigua. El recorregut curt és de 4.810 metres, 70% d’asfalt i un 30% de terra. Hi haurà zona habilitada d'aparcament i servei de guarda-roba.
 
El preu de la inscripció serà de 13 euros amb xip de lloguer i d'11 euros amb xip groc propi fins el divendres 14 de març o quan s'arribi a 250 inscrits. S'admetran inscripcions el mateix dia de la cursa si encara hi ha dorsals. Les inscripcions es poden fer als llocs web http://cursadelanoriatorrelameu.blogspot.com.es/ i www.iter5.cat. Juntament amb el dorsal s'entregarà una bossa amb obsequis que inclou una samarreta tècnica, productes locals i altres productes.
 
En la cursa de 10 quilòmetres hi haurà trofeu als 3 primers homes i dones de la classificació general i als 3 primers/es de cada categoria no acumulatius. En la cursa de 5 quilòmetres hi haurà trofeus per als 3 primers homes i dones de la classificació general. Tots els participants rebran en acabar la cursa: esmorzar i beguda.


Comentaris

envia el comentari