Catalunya Diari

La segona edició de la Marxa Heroica a Fulleda ja va camí dels 300 participants

La marxa comptarà amb tres recorreguts, un de 31 quilòmetres i vora de 1.000 de desnivell acumulat i dos més curts de 16,5 i 10
Imatge d'una edició anterior de la Marxa Heroica | LleidaDiari.cat

El pròxim 4 de març els amants de les caminades i el senderisme tindran l'oportunitat de gaudir d'una fantàstica jornada esportiva, no competitiva, amb motiu de la celebració de la II Marxa Heroica, que transcorrerà pels voltants del terme municipal de Fulleda, un espai natural privilegiat d'un alt valor ecològic. L'ajuntament de Fulleda, amb la col·laboració de Boira Experience, és l'impulsor i organitzador d'aquesta prova, que ja compta amb més de 250 participants, superant d'aquesta manera els 200 de la primera. Aquesta nova edició de l'Heroica es presenta amb força novetats especialment pel que fa al recorregut, que es farà a la inversa de l'any passat i que inclou alguns punts de pas diferents, afegint més senders i passos per zones boscoses. Aquests canvis, comportaran augmentar lleugerament la duresa de la prova. 

Per tal que tothom trobi un recorregut a la seva mida la marxa comptarà amb un recorregut de deu km, apte per a tots els públics, que es presenta com una magnífica oportunitat per descobrir camins nous i endinsar-se a l'oleografia típica d'aquesta zona tan Garriguenca. El mitjà, de 16,5 km, apte per la majoria de públics; però requereix un mínim de forma física per completar-lo satisfactòriament i un recorregut més llarg de 31 km, amb un desnivell acumulat positiu que rondarà els 1000 metres, apte per atletes preparats i acostumats a aquest tipus de repte.

 

A més dels al·licients propis de gaudir de l'esport en contacte amb la natura i d'un fantàstic dia de germanor, els participants a l'Heroica comptaran amb diferents avituallaments, assegurança, detall de benvinguda, bocata per recuperar forces després de la caminada, sortejos de regals en finalitzar la prova, que estarà animada per la música del dj Albert Repúblic.

 

La Marxa Heroica, nascuda amb l'objectiu de dinamitzar i donar a conèixer aquesta singular població de les Garrigues és una prova esportiva eco-responsable; per aquesta raó es tindrà especial cura amb l'entorn. L'organització farà servir sempre que sigui possible material reutilitzable o reciclable i procedirà a la recollida de tot el material utilitzat per al marcatge i abalisament el mateix dia de la prova. Les inscripcions a la Marxa Heroica es podran tramitar fins a l'1 de març al web https://marxaheroica.cat on trobaran també informació sobre els recorreguts, avituallaments, reglament de la prova, horaris de sortida, etc.Comentaris

envia el comentari