Catalunya Diari

La segona edició de la Trotacaragol es celebrarà el 19 de maig a Lleida

El punt de partida estarà ubicat al carrer Ton Sirera, just davant de l’Institut Gili i Gaya de la capital del Segrià

L'Associació Esportiva Trotallunàtics, entitat que incentiva l’esport saludable, i la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida organitzen per segon any consecutiu la Trotacaragol, un repte que busca dibuixar el caragol més gran del món. La iniciativa es portarà a terme el dissabte, dia 19 de maig, a partir de les 18.00 hores. El punt de partida estarà ubicat al carrer Ton Sirera, just davant de l’Institut Gili i Gaya de la capital del Segrià.

  

L'activitat es farà corrent en grup a un ritme suau perquè molts atletes s’apuntin a la festa del running

El marcatge es farà amb GPS resseguint el circuit i un cop acabat el recorregut tindrà la forma d’un caragol, d’aquí el nom de la iniciativa. El recorregut acabarà als Pous d’aigua de la Seu Vella de Lleida. Aproximadament el circuit constarà de 17 quilòmetres, tot i que hi haurà punts per poder accedir als circuits més curts, de 6 i 10 quilòmetres respectivament.

El preu de la inscripció és de 5 euros. Aquest preu inclou el dret a participar, quatre avituallaments, l’assegurança i la credencial de la cursa. L’organització destinarà els beneficis que s’obtinguin a l’Associació AREMI, entitat que treballa des de fa més de 40 anys amb i per a  les persones amb paràlisis cerebral i discapacitats similars. Les persones interessades en participar poden apuntar-se aquí.

A l’arribada hi haurà un seguit d’activitats amenitzades per Nexus, actuacions de l’escola de dansa urbana Dancescape, i la sessió de música del DJ JBerbis en directe.

Com a novetat, hi haurà Fi de Festa Gastronòmic, amb Caragolada Solidària, amb cervesa San Miguel, per només 3 euros el tast. Ja al capvespre, tant els atletes com els acompanyants tindran les portes obertes per visitar l’interior del conjunt monumental de la Seu Vella, donat que se celebra la Nit Europea dels Museus.


Comentaris

envia el comentari