Catalunya Diari

La selecció lleidatana de tenis mostra a Santander un bon nivell

La selecció estava formada per catorze nois i noies de categoria benjamí, aleví i infantil
Imatge de la selecció lleidatana de tenis a la platja del Sardinero | LleidaDiari.cat

La selecció lleidatana de tenis ha completat amb èxit la seva sortida anual. El combinat lleidatà, apadrinat per l'Albert Costa, va visitar del 7 al 10 de setembre, les instal·lacions del club Real Sociedad de Tenis La Magdalena de Santander on es va enfrontar a un combinat càntabre. Després de disputar 42 partits (entre individuals i dobles) el resultat final va ser de 13-29 pels lleidatans, que un cop més van exhibir molt bon nivell. La selecció estava formada per catorze nois i noies de categoria benjamí, aleví i infantil. El grup benjamí estava integrat per Joana Ripoll (CN Lleida), Meritxell Teixidó (CT Lleida), Adrià Franco (CT Lleida) i Nil Rubio (CT Urgell). Per la seva banda, els alevins de la Selecció van ser Albert Pedrico (CN Lleida), Sergi Viles (CT Mollerussa), Álex Oràn (CT Lleida) i Laia Larrosa (CT Lleida), i els infantils van ser Dani Martínez (CN Lleida), Gerard Pascual (CT Lleida), Paula Arcarons (Sícoris Club), Claudia Borbón (CN Lleida), Jan Rubio (CT Urgell) i Albert Mòdol (CT Lleida).

  

Aquesta expedició dóna continuïtat al projecte iniciat el 2011 per la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tenis, de forma conjunta amb els clubs de la província, i que fins ara ha portat la Selecció avisitar i competir amb Pamplona (2011), Tarragona (2012), València (2013), Sevilla (2014), Madrid (2015), Sant Sebastià (2016) i Santander (2017). L'expedició lleidatana va tenir al capdavant el president de la Representació Territorial a Lleida de la FCT i creador del Projecte Selecció, Ignasi García, mentre que el responsable esportiu de la Selecció va ser el director tècnic provincial, Marc Ivan Rodríguez Nieto acompanyat del preparador físic Edgar Viles. Una trentena de pares va acompanyar l'expedició.

 

El cap de setmana va tenir també moments perquè els joves esportistes coneguessin els llocs més emblemàtics de la ciutat i els seus voltants, i va finalitzar el diumenge amb un dinar de germanor on es va realitzar també intercanvis de detalls institucionals.Comentaris

envia el comentari