Catalunya Diari

La setena cursa ‘10K d’Alguaire’ torna a marcar un recorregut al voltant de l’aeroport

La prova se celebrarà el dia 12 d’octubre en la distància de 10 quilòmetres i s’han previst també curses infantils

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

La diputada Helena Martínez ha participat aquest dimarts en la roda de premsa de presentació de la setena edició de la '10k Aeroport d'Alguaire', que se celebrarà el dia 12 d'octubre. La presentació –que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació– ha comptat amb les intervencions de la regidora d'Esports de l'Ajuntament d'Alguaire, Pilar Serra, i el director de l'Associació Esportiva EKKE, Kike Borràs.

La cursa està organitzada per l'Ajuntament d'Alguaire, l'Aeroport d'Alguaire i l'Associació Esportiva Ekke, i a més de la distància de 10 quilòmetres estan previstes les curses infantils, que es faran una vegada acabi la cursa llarga. En aquest sentit, Serra ha destacat la rapidesa de la cursa que transcorre per un circuit pla i que és molt atractiva per als inscrits per l'entorn on es desenvolupa.

El recorregut envolta les instal·lacions de l'aeroport d'Alguaire

La sortida de la cursa de 10 km està prevista a les 10.00 hores i la de les infantils a les 12.00 hores, amb una participació total que s'espera que superi els 400 inscrits. El recorregut envolta les instal·lacions de l'aeroport d'Alguaire en un trajecte que serà 100% asfalt, i que està molt ben valorat pels participants que, en molts casos, s'hi inscriuen per poder millorar les seves marques personals en els 10.000 metres.

Enguany només es farà la cursa de 10 km, ja que per qüestions logístiques no ha estat possible poder fer la de 5 km, en passar aquesta per l'interior de l'aeroport. Com en les dues anteriors edicions, la cursa se suma al projecte 'Aturem l'obesitat infantil' que impulsen la Diputació de Lleida i l'AE Ekke per fomentar l'esport en edats infantils i sensibilitzar-los de la importància de la pràctica esportiva, tal com ha esmentat Kike Borràs. També ha destacat la celebració d'un taller de nutrició de la fruita que es farà amb els més joves una vegada hagin acabat les curses, amb la idea de promocionar l'alimentació saludable.

Rebran amb el seu dorsal un paquet amb figues d'Alguaire

Tots els inscrits a les curses de l'Aeroport d'Alguaire rebran amb el seu dorsal un paquet amb figues d'Alguaire, gentilesa de l'Ajuntament d'Alguaire. També participaran en el sorteig d'un viatge amb avió a Palma de Mallorca per a dues persones entre tots els inscrits a la prova de 10 km, a més dels vols que guanyaran els primers classificats en categoria masculina i femenina. Les marques a batre tant en categoria masculina com femenina són 31′ 13″ i 37′ 05″, respectivament.

Aquest any, el Centre Recuperatori Pardinyes Osteopatia col·labora amb la cursa sortejant dues sessions d'osteopatia, valorades en 50 € cada una, entre tots els inscrits. A més, tots els corredors tindran un descompte per una sessió a la bossa del corredor.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari