Catalunya Diari

Sort dispar per als equips del Club Handbol Pardinyes al memorial Joan Carles Bartra

Sort dispar per als equips del Club Handbol Pardinyes al memorial Joan Carles Bartra| Redacció - Fotografia: Handbol Pardinyes

 El torneig va constar de tres partits en els quals els jugadors cadets, juvenils i sèniors van estar els protagonistes. La sort, en quant a resultats finals, va resultar dispar: derrota, empat i victòria. No obstant, en jornades com aquestes el més important es fomentar la sana competitivitat, continuar practicant l’handbol i provar coses noves i, en aquest sentit, la trobada va esdevenir tot un èxit.
 
La tarda va començar amb els cadets de Xavi Alegre, que poc van poder fer davant el seu rival del Balonmano Huesca per acabar perdent per un clar 24-32. Aquest encontre va deixar pas als juvenils d’Ivan Àguila, aquesta nova confrontació Pardinyes-Huesca va estar sens dubte la més igualada de tota la competició, com queda reflectit al resultat final d’empat a 20. 
 
Per últim, el conjunt dirigit per Txema del Rosal, un combinat de jugadors dels equips sènior i la participació d’algun juvenil, van infringir una derrota sense pal•liatius al seus contrincants per un contundent 31-24.


Comentaris

envia el comentari