Catalunya Diari

Sortida en Marxa Nòrdica del Centre BTT de Turisme de Lleida

Sortida en Marxa Nòrdica del Centre BTT de Turisme de Lleida| Redacció - Fotografia: Centre BTT

 El preu de l’activitat és de 5 euros i inclou el lloguer del material i la sortida guiada amb un tècnic especialista. Les persones interessades en participar cal que s'inscriguin prèviament al punt d'acollida del Centre BTT o al telèfon o correu-e de Drac Actiu 629 213263, [email protected].
 
La marxa nòrdica és una modalitat esportiva provinent de Finlàndia que va sorgir per a què els esquiadors de fons poguessin entrenar els mesos d'estiu. La tècnica de la marxa nòrdica, doncs, és similar a l'estil clàssic d'esquí de fons i aporta beneficis tant per les extremitats inferiors com superiors, mentre que també es treballa la musculatura del tronc.
 
El Centre de BTT, ubicat al barri de Pardinyes, permet a residents i visitants gaudir de la pràctica de la bicicleta en un espai natural com és La Mitjana. El Centre ofereix rutes guiades en bicicleta, activitats a la natura per a grups i escolars, servei de cafeteria, vestuaris i lloguer i neteja de bicicletes. També es el punt de sortida de diferents rutes senyalitzades habilitades per la pràctica lliure de la bicicleta tot terreny.

\r\n  
\r\n  

Comentaris

envia el comentari