Les Supercurses by The Family Run arriben a Lleida aquest diumenge

Les Supercurses by The Family Run arriben a Lleida aquest diumenge| Redacció - Fotografia: Facebook The Family Run

 

Lleida es prepara per acollir les primeres 'Supercurses by The Family Run'. El parc de la Mitjana es vestirà de festa el proper diumenge, dia 25 de setembre, per rebre aquesta carrera familiar que per primera vegada se celebra fora de Barcelona, on ja s’ha realitzat la 3a edició superant els 2.100 participants. 

 

  

Les Supercurses by The Family Run combinen la vessant esportiva, inclusiva, festiva i solidària, per la qual cosa l’Ajuntament de Lleida hi havia d’apostar i bolcar-se en aquest tipus d’esdeveniments que promouen que tota la família comparteixin una mateixa activitat. En aquesta cursa corren infants des de 0 a 15 anys i el denominador comú, és que tots arriben a meta de la mà dels que més estimen (pares, tiets, germans grans).

  

 

  

Així mateix, aquesta cursa pretén promoure la pràctica esportiva en familia, crear hàbits saludables des de ben petits, enfortir el vincle familiar a través de l’esport i promoure la inclusió social facilitant que els infants i/o adults amb qualsevol diversitat funcional puguin córrer al costat dels que més estimen.

  

 

  

La participació dels adults a les Supercurses té un valor de 5,50 euros i la dels nens és gratuïta. Un cop acabades les curses, es duran a terme una sèrie d’ activitats i tallers accessibles a tothom, on es promocionaran organitzacions com l’Afanoc o Down Lleida, entre d’altres, creant un final de festa rodó. Així mateix, el dia abans de la cursa, dissabte, a l’entorn del gimnàs Trèvol hi haurà un dia familiar amb moltes activitats. Les inscripcions es poden fer el mateix dissabte o a través del web http://thefamilyrun.com/inscriu-te/.

  

 

  

El punt de trobada el dia de la cursa és el Parc de la Mitjana entre l’avinguda Pearson i el carrer Xavier Puig i Andreu. Els horaris són els següents: a les 09.30 hores, cursa rodes; a les 09.35 hores, cursa adults; a les 10.30 hores, cursa infants d'11 a 14 anys; 10.50 hores, cursa infants de 7 a 10 anys; i a les 11.15 hores, cursa infants de 3 a 6 anys. La Superfesta será a les 10.00 hores.

  

 

  

Les Supercurses by The Family Run Lleida, que s’emmarquen dins de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, compten amb el suport del Club Super3, l’Ajuntament de Lleida, Kaptiva Sports i el gimnàs Trèvol; i La Selva és el patrocinador principal de l’esdeveniment.

 Comentaris

envia el comentari