Catalunya Diari

Suspenen el partit del Tàrrega contra el Vista Alegre per amenaces a l'àrbitre

El col·legiat assegura a l'acta que «no es podia garantir la seguretat i la fluïdesa del duel»

La Federació Catalana ja ha posat a disposició del CF Reus les pilotes oficials de la temporada 2019-2020
Imatge d'arxiu d'una pilota de futbol | Joan Alfons López

El partit de futbol de Primera Catalana disputat aquest passat diumenge entre el Tàrrega i el Vista-Alegre, es va haver de suspendre després que l'àrbitre veiés perillar la seva integritat física. 

El duel estava convocat al camp de futbol municipal Joan Capdevila de la capital de l'Urgell i l'àrbitre designat a xiular-lo era en Oriol Cartiel, de la delegació del Vallès Occidental, Barcelona. Després d'un partit intens amb un penal inclòs, el col·legiat va decidir aturar i suspendre'l al minut 68 a causa dels insults que rebia per alguns dels membres del públic, així com per témer agressions físiques dels jugadors locals.

Emocionalment, l'àrbitre tampoc es trobava disposat

Almenys, així ho va reflectir en l'acta, en la qual, explicava que: «El partit s'ha hagut de suspendre perquè després de l'alta tensió que hi havia tant a la zona d'aficionats com a dins del terreny de joc, no es podia garantir la seguretat i la fluïdesa del duel, a més que aquesta tensió pogués perjudicar les meves decisions, atès que emocionalment no em trobava disposat». Tanmateix, explica que va arribar a sentir amenaces com: «no sortiràs viu d'aquí».

Des de Tàrrega presentaran un recurs contra l'acta arbitral

Per la seva banda, des de l'equip local creuen que la mesura presa per l'àrbitre va ser desmesurada i, segons han avançat al diari 'Segre', tenen previst presentar un recurs contra l'acta arbitral. En aquest sentit, el Tàrrega es podria exposar al tancament del camp com a sanció, ja que, fins i tot, l'àrbitre va assegurar que l'entrenador va trencar una cadira i que els jugadors locals van intentar tirar a terra la porta dels vestidors. Finalment, cal destacar que Cartiel va demanar presència policial per tal de fer constar la seva situació i, malgrat això, es va negar a reprendre el partit que es va quedar amb un resultat d'1-2.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari