Catalunya Diari

Talls de trànsit a Lleida amb motiu de la Sant Silvestre

Talls de trà nsit a Lleida amb motiu de la Sant Silvestre| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com

Els principals carrers de Lleida acolliran aquest dimecres a la tarda la 21a edició de la Cursa Sant Silvestre, una competició molt arrelada a la ciutat, que enguany superarà els 1.400 atletes. A més, en aquesta ocasió, diverses ciutats del món donaran a conèixer la seva gastronomia en diversos punts del recorregut.

Els horaris i recorreguts són els següents:
Cursa Curta
Horari d'inici: 16.15 hores
Recorregut: Balmes (Inici), Ricard Vinyes, Av. Prat de la Riba, Av. Pp Viana, Pça Berenguer IV, Rambla Ferran, Av. Francesc Macià, Pça Agelet i Garriga, Av. Blondel, Av Catalunya, Rambla d’Aragó, Pça Cervantes (Arribada).

Cursa Llarga (10 quilòmetres)
Horari d'inici: 17.00 hores
Recorregut: Balmes (Inici), Ricard Vinyes, Av. Prat de la Riba, Av Pp Viana, Pça Berenguer IV, Victorià Muñoz, Camí de Picos, Av. Garrigues, Av. Tarradelles, Canalització del Riu (accés per la Passarel·la de l’Av. Segre), Plaça Blas Infante (sortida de la Canalització), Jaume II, Pont Vell, Av. Blondel, Av.
Catalunya, Rambla d’Aragó, Pça Cervantes (Arribada).

Desviaments previstos:
1.- Als efectes de preparar el muntatge de sortida de la cursa està previst desviar el tram Rambla d’Aragó i Balmes (entre la Pça Ricard Vinyes i Lluis Companys), al voltant de les 15.30 hores. Aquest desviament es mantindrà fins la sortida de la cursa de 10 quilòmetres (aprox. 17.15 hores), Un cop donada la sortida es recuperarà la circulació en sentit descendent. No així l’ascendent, que es mantindrà desviat fins a la finalització de la prova per motius de seguretat dels corredors i del públic que assisteix a l’arribada.

2.- A la resta del circuit, es tallarà la circulació de vehicles al pas dels corredors. Aquests talls de circulació seran molt breus i poc rellevants en la part inicial de la cursa i més llargs en la part final de la mateixa. Conseqüència d’això es tallarà la circulació de l’Av de Madrid i Av Blondel entre el Pont Vell i el Pont de la Universitat de les 17.15 a les 18.15 hores aproximadament.

3.- Tanmateix, la circulació en el Pont Vell, en ambdós sentits, quedarà reduïda a un sol carril. Aquesta circumstància pot alentir la circulació procedent de la Rambla de Ferran en sentit Av. de les Garrigues.

4.- Per a garantir la seguretat de la prova esportiva i molèsties innecessàries als conductors, no es permetrà l’estacionament dels vehicles en el sentit ascendent de la Rambla d’Aragó entre les 14.00 i les 18.30 hores.

Recomanacions:
- Es recomana, si no resulta imprescindible, evitar circular amb el vehicle pel circuit de cursa entre les 16.00 i les 18.30 hores.

- En aquesta franja horària, evitar creuar el riu pel Pont Vell en sentit Cap Pont. Puntualment també es veurà afectat el Pont de Pp de Viana, però tant el de Pardinyes, Universitat com Pont Nou (el dels Instituts) son una bona via alternativa a aquest trajecte referit ja que no estan afectats pel pas dels corredors de la cursa.

- Els autobusos de les línies que circulen per l’Av. de Madrid (tram comprés entre el Pont Vell i la Pça d’Espanya seran desviats mentre la cursa estigui transcorrent per aquesta via (aproximadament entre les 17.15 i les 18.15 hores).

- Es recomana als conductors seguir les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana, voluntaris de Protecció Civil i Personal Auxiliar Habilitat per l’Organització desplegats pel circuit amb motiu de la celebració de la Cursa.


Comentaris

envia el comentari