Catalunya Diari

Talls de trànsit aquest diumenge a Lleida a causa de la cursa de Sant Miquel

Tindrà lloc a partir de les 10.00 hores del matí

Aquest diumenge dia 30, es farà a Lleida la Cursa de Sant Miquel, que consta de dues proves de cinc i deu km. Aquesta cursa sortirà a les 10.00 hores de l'avinguda del Pla d'Urgell, a l'altura de l'Associació de Veïns del barri de a la Bordeta i arribarà al mateix lloc una hora i mitja després aproximadament. Aquesta cursa afectarà puntualment el trànsit a diversos carrers del barri de la Bordeta, de Cappont i de Magraners.

 

Recorregut de la cursa de Sant Miquel

La sortida tindrà lloc a l'avinguda Pla d'Urgell (davant del local de l'Associació de Veïns de la Bordeta)i seguirà pels carrers Solsona, Mollerussa, Santi Companys, President Irla, Miquel Batllori, Joaquim Costa, av. Garrigues, Palauet, Almeria, Costa Magraners, Torres Salses, Finalment, arribarà de nou a l'avinguda Pla d'Urgell de la Bordeta.

 

Cursa atlètica que consta de dues proves de cinc i deu kilòmetres, que comparteixen part del recorregut. Aquesta prova transcorrerà per diversos carrers del barri de la Bordeta, de Cappont i de Magraners. Per a poder facilitar i garantir la seguretat del recorregut de la cursa, poc abans del seu inici i durant aproximadament una hora i mitja hi haurà una afectació puntual en el trànsit als carrers del barri de la Bordeta, a l'avinguda de les Garrigues, des del carrer Campament fins al carrer Palauet, al carrer Enginyer Santi Companys i adjacents, a l'avinguda Miquel Batllori i especialment els accessos al barri de Magraners des del carrer Almeria.

 

Altres actes de festa major aquest diumenge a Lleida

Si després de la cursa encara vols gaudir de les Festes de la Tardor de Lleida, has de saber que el plat fort de diumenge és la tradicional diada castellera, un referent dins el món casteller. També destaca la ruta del garrotin i la visita guiada «Les veus de la Cuirassa» a l'antic barri jueu. L'esport també tindrà una presència important dins el programa de les festes de tardor, amb concurs de salts d'obstacles d'hípica, escacs, piragües i la cursa de Sant Miquel, entre altres. «El Fantasma de Canterville», una producció de la companyia Focus, estrenada al Teatre Condal, es podrà veure al Teatre de la Llotja de Lleida el diumenge 30 de setembre a les 19.00 hores. Basada en un conte d'Oscar Wilde, l'obra compta amb un muntatge de luxe, encapçalat per Joan Pera i Elisabet Casanovas, protagonista de la sèrie de TV3 «Merlí».Comentaris

envia el comentari