Catalunya Diari

La Fecoll celebrala TrotaCaragol 2018 i la Caragolada Solidària en benefici de l'Aremi

La TrotaCaragol, que se celebrarà el pròxim dissabte 19 de maig

La Trotacaragol tindrà lloc aquest dissabte a les 18.00 hores de la tarda amb el repte per segon cop de dibuixar un caragol als carrers de la ciutat. El recorregut sencer tindrà una distància de disset quilòmetres, que es farà corrent en grup, i el punt de sortida serà a l’Institut Samuel Gili i Gaya, tot i que hi haurà diferents punts en el recorregut on els corredors es podran afegir a la cursa. Atès les característiques de la Trotacaragol no es preveuen alteracions importants del trànsit. La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) ha presentat aquest dimarts la TrotaCaragol, que se celebrarà el pròxim dissabte 19 de maig. Es tracta d'una cursa organitzada per l'Associació Esportiva Trotallunàtics i la Fecoll, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, el Consorci del Turó de la Seu Vella i Turisme de Lleida; a més de la Guàrdia Urbana, Protecció Civil i l'Associació Cultural Recreativa dels Bombers de Lleida (ACRBLL). La cursa es farà corrent, en grup, a un ritme suau perquè tothom pugui gaudir i s'apuntin a la festa del running. 

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Es pot fer tot el recorregut o només una part: disset quilòmetres Gili Gaya (18.00 hores); 9,40 quilòmetres Punt Ekke, rotonda del Passeig de l'Onze de Setembre amb N-II (18.45 hores); 8,60 quilòmetres Punt Royal Plaça Europa (18.55 hores); sis quilòmetres Punt Trèvol Av. Tortosa/Llotja (19.10 hores); o 1,90 quilòmetres Punt Zona Alta Plaça Ricard Vinyes (19.45 hores). Els horaris són aproximats i s'aconsella estar quinze minuts abans als punts. El marcatge és farà amb GPS resseguint el circuit.

  

  

Coincidint, amb el fi de la cursa, a les 20.30 hores al Pont Llevadís de la Seu Vella, la Fecoll i Caixabank han programat una Caragolada Solidària, en benefici de l'AREMI. Associació dedicada a l'atenció a persones amb paràlisi cerebral o altres discapacitats físiques motores, que necessiten de forma permanent o temporal supervisió i/o ajuda per a les activitats bàsiques de la vida diària. La recaptació servirà per habilitar una sala d'hidroteràpia al mateix centre ocupacional de l'entitat per les per persones amb molt poca mobilitat, per fer exercicis d'estimulació que fora del medi aquàtic seria impossible realitzar.


Comentaris

envia el comentari