Catalunya Diari

Tàrrega celebra el seu 26è Cros Intercomarcal aquest diumenge 18 de novembre

Les curses es disputaran com de costum al Càmping Municipal, recinte on s’habilitaran quatre circuits

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Tàrrega celebrarà aquest diumenge 18 de novembre la 26a edició del seu Cros Intercomarcal. Organitzada per la Regidoria d'Esports, la prova preveu congregar fins a mig miler d'atletes. A partir de les 10.30 hores del matí s'hi disputaran un total de disset curses en categories masculines i femenines de veterans, oberta, juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamins i minis. L'escenari de les competicions serà com de costum el Càmping Municipal - Espai Felip Robinat Felip, recinte on s'habilitaran quatre circuits, amb distàncies de cursa que oscil·laran dels 500 als 8.000 metres (els minis, de 40 a 80 metres).

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

 

La convocatòria és oberta també a l'assistència del públic. Per amenitzar la matinal, l'organització posarà a l'abast diverses atraccions infantils. El 26è Cros Intercomarcal de Tàrrega compta amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Urgell; els patrocinadors Logiesport i Club Farmactiva; clubs esportius; centres educatius; i entitats de la ciutat.

Més d'un miler de corredors a la Rodi Mitja Lleida de diumenge

D'altra banda, cal recordar que la Rodi Mitja Lleida d'aquest diumenge 18 de novembre compta ja amb la inscripció de més de mil corredors. El tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, ha posat en relleu que la iniciativa ja sumi 26 edicions i que compti amb la presència d'atletes de renom com Jesús Ángel García Bragado, l'atleta espanyol amb més participacions en els Jocs Olímpics. Peris ha assenyalat també l'activitat esportiva que cada cap de setmana es desenvolupa a la ciutat i ha afirmat que Lleida permet un nivell de curses òptim.

La cita esportiva començarà amb la cursa popular de cinc quilòmetres, que patrocina Drs. Pedrol-Marial. La sortida serà a les 9.30 hores. Una hora més tard, a les 10.30 hores, es donarà la sortia a la Rodi Mitja Marató, de 21 quilòmetres, patrocinada per Rodi Motor Services. El recorregut passa tot per trama urbana. L'organització espera arribar als 1.700 participants entre les dues cures. Dissabte al matí es faran les curses infantils al pati de l'Escola Pràctiques 2, davant del gimnàs Ekke, patrocinades per Caixabank. Es preveu la participació de 500 nens/es.


Comentaris

envia el comentari