Catalunya Diari

Tàrrega escalfa motors per la 14a Quart i Mitja Marató, el diumenge 4 de maig

Tàrrega escalfa motors per la 14a Quart i Mitja Marató, el diumenge 4 de maig| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 La sortida d’ambdues proves atlètiques tindrà lloc a les 09.30 hores, al Parc Esportiu del Reguer, al costat del Pavelló Municipal d’Esports. Una altra de les novetats és que el Quart de Marató, si bé manté el seu nom, es disputarà sobre una distància de 10.000 metres en lloc dels 10.500 de les anteriors edicions. El Quart farà una volta pel circuit mentre que la Mitja en farà dues. El fet que ambdues curses siguin urbanes "propiciarà que el públic gaudeixi molt més de l'esdeveniment i animi constantment els corredors", ha afirmat la presidenta dels 100x100 Fondistes, Arantza Ugalde.
 
La plaça del Carme (El Pati) serà el centre neuràlgic per seguir l'evolució de les curses, ja que els atletes passaran fins a tres i cinc vegades per aquest cèntric indret, durant el Quart i la Mitja respectivament.
 
La 14a Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega - 7è Memorial Eduard Garcia Piqué comptarà amb la participació d’atletes de renom com Roger Roca Dalmau i Sergi Rodríguez Batista, guanyadors en l'edició del 2013. Els inscrits gaudiran de zones humides durant el recorregut i avituallament amb coca de recapte, torrons i galetes entre altres productes típics de la zona.
 
El públic tindrà també l'oportunitat de participar en un concurs fotogràfic. La convocatòria, amb el suport de la Regidoria d’Esports, requereix un esforç logístic que es cobreix amb un centenar de voluntaris, bé als punts d'avituallament o indicant el circuit als corredors. 


Comentaris

envia el comentari