Catalunya Diari

Tavascan obre les pistes d'esquí alpí

Les últimes nevades fan que l’Estació pugui tenir disponibles al 100% totes les seves instal·lacions

Imatge de Tavascan | LleidaDiari.cat

Gràcies a les últimes precipitacions en forma de neu d'aquesta setmana, aquest dissabte, 14 de desembre de 2019, l'Estació d'Alta Muntanya de Tavascan podrà també obrir totes les seves pistes d'esquí alpí.

La setmana passada es va estrenar oficialment la temporada amb l'obertura dels circuits de nòrdic, el telecadira i la cinta de debutants. Tot i això, la manca de neu impossibilitava poder esquiar per les pistes d'alpí. Amb les últimes nevades d'aquests dies, la notable quantitat i bona qualitat de la neu asseguren l'obertura de totes les pistes i Tavascan podrà tenir disponibles per al seu públic el 100% de les instal·lacions (sempre i quan la meteorologia permeti obrir l'Estació).

Situada a l'extrem nord-occidental del Pirineu de Lleida

L'estació de Tavascan està situada a l'extrem nord-occidental del Pirineu de Lleida, just a l'epicentre del Parc Natural de L'Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d'alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d'aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d'esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d'esquí, el refugi, camp d'arves, etc., així com els circuits inclusius.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari