Catalunya Diari

Tavascan posa ara a la venda els forfets d'esquí alpí

Imatge de Tavascan
Imatge de Tavascan | LleidaDiari.cat

Després d'activar la venda de forfets de temporada d'esquí nòrdic, l'estació d'alta muntanya de Tavascan també ha posat ja en funcionament el sistema de venda anticipada de forfets de temporada d'alpí. Com cada any, les persones que facin la seva compra a través del web (www.tavascan.net) abans del 30 de novembre, gaudiran d'un 20% de descompte. Per tant, el preu del forfet de temporada d'alpí serà de només 159 euros per la modalitat d'adults i de 97 euros en el cas dels menors de dotze anys. A més, aquests forfets vénen acompanyats d'altres interessants ofertes i promocions.

L'estació de Tavascan està situada a l'extrem nord-occidental del Pirineu de Lleida, just a l'epicentre del Parc Natural de L'Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d'alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d'aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d'esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d'esquí, el refugi, camp d'arves, etc., així com els circuits inclusius.

Ja es van obrir les vendes per l'esquí nòrdic

Fa unes setmanes, l'estació d'alta muntanya de Tavascan va posar en funcionament a través del seu web la venda dels forfets de temporada d'esquí nòrdic amb grans avantatges. Els descomptes s'aplicaran fins al 18 de novembre i els seus beneficiaris gaudiran d'un 20% de descompte en la seva compra anticipada. D'aquesta manera, el preu de forfet de temporada és de tan sols 96 euros pels adults i de 48 en la modalitat infantil (fins a dotze anys). Cal destacar que el forfet de nòrdic està dins l'oferta de les estacions adherides a «Tot nòrdic» la qual cosa fa que els usuaris del forfet puguin esquiar indistintament tant a Tavascan com a Aransa, Lles de Cerdanya, Guils Fontanera, Sant Joan de L'Erm, Tuxen-La Vansa, i, Virós-Vall Ferrera.


Comentaris

envia el comentari