Catalunya Diari

Toni Nadal oferirà el 26 de juny una xerrada al Club Tenis Lleida

L’entrenador i oncle de Rafa Nadal oferirà una xarrada titulada ‘Tot es pot entrenar’

Imatge de Toni Nadal
Imatge de Toni Nadal | LleidaDiari.cat

El Club Tenis Lleida acollirà, el dimecres 26 de juny, la XI Jornada Anual del Club Lleida ESADE Alumni, que enguany tindrà com a protagonista Toni Nadal. L'entrenador i oncle de Rafa Nadal, parlarà sobre 'Tot es pot entrenar', en una xarrada que tindrà lloc a les 20.00 hores a la Pista Central del club.

Tot i que l'organització de l'esdeveniment correspon a ESADE Alumni Lleida i que l'accés és gratuït, el CT Lleida cedeix l'espai i, com a deferència, disposarà d'entrades exclusives per a socis i sòcies, però atès que l'aforament és limitat, tots els interessats en assistir-hi hauran de fer la seva inscripció a la recepció del club a partir del dilluns 10 de juny. La data límit per inscriure's és el 24 de juny.

La gestió de l'èxit, segons la seva trajectòria

Durant aquesta sessió, Toni Nadal compartirà amb l'auditori diferents punts que ha après durant la seva trajectòria professional, aspectes relacionats amb els objectius a curt termini, la gestió de l'èxit, les innovacions que envolten l'esportista, l'entrenament, l'exigència, la responsabilitat, l'actitud pel damunt de l'aptitud, la capacitat de millora o el compromís.

Tot plegat de la mà d'un dels principals artífexs de l'èxit de Rafael Nadal. La seva experiència i capacitat de treball han funcionat a la perfecció per aconseguir que les capacitats innates de Rafa Nadal es desenvolupin al màxim. Podeu trobar més informació sobre aquesta jornada a: https://bit.ly/2EWhbxN.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari