Toni Seligrat: "Anirem a guanyar"

Toni Seligrat: "Anirem a guanyar"| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 Amb tot, Seligrat ha afirmat que "són tres punts com sempre, no hi ha cap diferència. Aquest partit no té transcendència ja que nosaltres hem d’anar setmana a setmana. Això sí, volem quedar entre els quatre primers". L’entrenador blau té clar que "l’objectiu és quedar el més amunt possible i això és ser primers. Hem d’intentar no perdre la identitat i competir de tu a tu amb tots els rivals. Si l’Alavés manté aquest ritme acabarà primer".
 
Seligrat ha explicat que l’Alavés és "un equip amb un nivell de qualitat superior a la resta, igual que l’Eibar. Compta amb una gran força física, tècnica, tàctica i amb jugadors amb experiència a la Segona Divisió A i B". El valencià ha assegurat que "anem a jugar contra el millor equip, només ha rebut un gol a casa".
 
Pel que fa a l’afició de l’Alavés l’entrenador blau ha esmentat que "ens fa molta enveja sana veure 7.000 persones al seu estadi, plovent i, els més joves, situats darrera la porteria cridant ‘Te quiero Alavés’. Al nostre club li aniria genial". Amb tot, l’equip de Toni Seligrat no estarà sol a Mendizorroza ja que està prevista la presència de seguidors blaus. "Sí ens veiem acompanyats serà un plus per a nosaltres. Volem dedicar-los-hi la victòria".
 
Els lleidatans es trobaran a Vitòria amb algunes cares conegudes amb diferents exjugadors de la disciplina blava. Davant d’aquest fet Seligrat ha dit que "després de l’entrenament hem parlat d’això amb els jugadors. Nosaltres anirem a guanyar-los. Hem de deixar fora del partit la fraternitat i l’amistat".Comentaris

envia el comentari