Catalunya Diari

Toni Seligrat: "Contra l'Espanyol B volem guanyar i fer gols"

Toni Seligrat: "Contra l'Espanyol B volem guanyar i fer gols"| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 L’entrenador del conjunt blau ha explicat que "volem continuar fent les coses bé o millor. Els rivals no ens creen massa ocasions de gol però ens marquen". L’entrenador de l’equip de la Terra Ferma ha afirmat que "l’equip està bé física i mentalment. Suposo que els rivals també".
 
El Lleida Esportiu té alguns jugadors a una targeta de ser sancionats. Davant d’aquest fet Seligrat ha comentat que "és normal tenir targetes i més que estiguin en la zona defensiva. Em preocupen més les lesions que no pas les targetes". El tècnic ha assenyalat que "ara només toca pensar en l’Espanyol".
 
Respecte al rival del proper diumenge al migdia, l’Espanyol B, Seligrat ha explicat que el conjunt barceloní està format per "jugadors joves, talentosos, ràpids i tots tenen l’objectiu d’arribar al futbol professional o al primer equip de l’Espanyol". A més, el tècnic valencià ha ressaltat que "a casa no ha perdut cap partit i només li han fet un gol”. En canvi fora del seu estadi "ha perdut els 5 partit que s’han jugat fins ara". Toni Seligrat ha destacat que "el terreny de joc no està gens bé" però amb tot ha afegit que "és de mides grans i això a nosaltres ens va bé". 


Comentaris

envia el comentari