Toni Seligrat: "Ens volem mantenir en els llocs de privilegi tot l'any"

Toni Seligrat: "Ens volem mantenir en els llocs de privilegi tot l'any"| Text i fotografies: Lleida Esportiu

l’últim empat

El valencià ha valorat molt positivament la presència d’aficionats blaus a Vitòria: "Vam veure que l’afició està amb nosaltres. Era un dia de fred i de pluja, però els que van venir van estar amb l’equip. Estic molt satisfet amb la resposta dels aficionats. La gent fa més fort a l’equip i els jugadors es senten recolzat, llàstima que en venen pocs".

Respecte a l’horari del partit d’aquest diumenge, que és a les 12:00 del migdia, Seligrat creu que "l’afluència de públic no varia i crec que no variarà. Tant de bo m’equivoqui i vingui molta gent". Pel que fa a l’àmbit esportiu, el tècnic ha assegurat que "tenim el cos acostumat a rendir pel matí. A nosaltres ens va millor".

Davant la bona dinàmica, el valencià ha explicat que "ens hem marcat l’objectiu de no sortir dels quatre primers llocs. Per a nosaltres la Real Unión Club és un rival directe". Pel que fa a la situació a la taula que ocupen els homes de Seligrat, el tècnic ha admès que "ens fa il·lusió no marxar d’aquests llocs de privilegi. Ens hi volem mantenir tot l’any. Si baixem posicions complirem l’objectiu del club". L’entrenador blau ha recordat que "la permanència està al voltant dels 45 punts i de moment en portem la meitat. Un cop els tinguem ja veurem que pot fer l’equip".

Pel que fa al rival d’aquest cap de setmana, Seligrat ha assegurat que "sí, el Real Unión és superior a nosaltres i si empatem, tindrem un regust de boca bo. És un equip que l’any passat va tenir 22 jugadors fabulosos però fins a l’última jornada es van jugar la permanència". El tècnic ha dit que davant tindran un equip "que el seu objectiu consisteix en acabar en llocs de play off. Nosaltres, de moment, estem fent les coses bé, i per això és un rival directe nostre. Tot el que no sigui guanyar ens deixarà descontents". El valencià ha recordat que "hem competit de tu a tu amb tothom".

Seligrat ha explicat que "som un rival a batre perquè portem l’escut del Lleida. Això ens dóna un catxé. A més, a la pretemporada al Lleida no el van veure. Pel rendiment de l’equip ens hem guanyat aquesta reputació". Amb tot el tècnic ha afegit que "no ens hem d’emocionar ja que la lliga és molt igualada. No veig tantes diferències entre el Lleida i, per exemple, el Racing B".Comentaris

envia el comentari