Catalunya Diari

Toni Seligrat: "L'èxit de l'equip dependrà de tots"

Toni Seligrat: "L'èxit de l'equip dependrà de tots"| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 Seligrat ha assegurat que el partit d’aquest dissabte contra la Gimnástica serà complicat ja que "ningú ha sigut capaç de fer-li més d’un gol. És un equip difícil de batre i de crear-li ocasions de gol". A més, Seligrat ha afegit que "li donem molta importància a la història del rival que avui compleix 105 anys. És un equip amb molta solera i tradició al futbol espanyol". 
 
Davant la bona classificació del conjunt blau a la lliga, el valencià ha admès que "hem d’estar molt contents amb l’equip. El Lleida no ha fet un equip molt superior als altres però el que sí hem de fer és estar amb el grup dels de dalt". Seligrat ha afegit que al vestidor "hi ha molt bon ambient. Abans l’equip percebia ràbia perquè el futbol era injust amb nosaltres però després de l’últim resultat l’ambient és molt bo. És realment important guanyar per fer les coses bé".  
 
Per aquest partit el tècnic tindrà a la seua disposició a tots els jugadors. Davant d’aquest fet ha admès que "és un mal de cap haver de triar els jugadors per jugar però és el que volem tots els entrenadors. A més, això augmenta la competitivitat entre ells".


Comentaris

envia el comentari