Catalunya Diari

Toni Seligrat, nou entrenador del Lleida Esportiu

Toni Seligrat, nou entrenador del Lleida Esportiu| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 El nou entrenador ha admès durant la presentació que és "ambiciós i entrenar al Lleida és un repte, un objectiu per a mi. Vull donar les gràcies al club per confiar en mi". En aquest sentit, ha afeigt: "Dono un pas endavant i m’agradaria estar a Segona A, ja que la posició natural del Lleida no és la Segona B”.
 
Pel que fa als jugadors, el nou tècnic del Lleida Esportiu ha dit que "tinc confiança en els que estan. És una situació atípica a la categoria ja que sense ser un filial compta amb un gran nombre de jugadors de casa al primer equip. Cal prestar atenció a la base. Treballarem per ampliar-la". A més, “crec en els joves sempre que estiguin al nivell de la categoria. No fa falta anar a buscar res fora de casa", ha comentat Seligrat.
 
Seligrat s’ha mostrat identificat en tot moment amb els objectius que s’ha marcat el club des del principi de temporada: "El club pensa en la base i en la sostenibilitat de l’entitat", ha dit l’entrenador del conjunt de la Terraferma a la roda de premsa d’aquest migdia.
 
El nou entrenador del conjunt blau arriba sol a l’entitat lleidatana i ens els propers dies començaran a treballar en la confecció de la plantilla i de la resta del cos tècnic: "Anem a treballar en equip en tot moment i les decisions sempre seran consensuades". Finalment, Seligrat també ha tingut paraules per a l’afició del conjunt lleidatà. Els hi ha demanat  que "continuïn creient en l’equip. Tots hem de posar de la nostra part per sumar", ha comentat.
 
Per la seua banda, el director tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, ha volgut agraïr la "confiança que ha tingut amb el club. El Toni està preparat per assumir aquest repte". Esteve també ha aprofitat l’ocasió per explicar que "la preparació física del club la coordinarà Joel Jové".


Comentaris

envia el comentari