Catalunya Diari

Torna la Lliga Ponent amb les inscripcions a la cursa de Térmens

Se celebrarà sota una distància única de 10 kilòmetres, amb les inscripcions limitades a 250 participants i amb sortides esglaonades

Imatge d'arxiu d'una Cursa dels Templers de Lleida
Obren inscripcions per a la Cursa de la Diada de Térmens | LleidaDiari.cat

La Cursa de la Diada de Térmens ja ha obert inscripcions de cara a la seva 34a edició, prevista per l'11 de setembre vinent i que suposarà el retorn de la Lliga Ponent després de mig any d'aturada. Quan es disputi la Cursa de la Diada hauran passat, concretament, 6 mesos i 3 dies des que es va celebrar la darrera prova puntuable, la Cursa dels Templers de Lleida, el diumenge 8 de març.

Cursa de la Diada, però, arribarà adaptada a la nova realitat i sota nou format per donar seguretat a tots els atletes, tal com s'ha comunicat des de l'organització, un any més a càrrec de l'ACUDIT (Amics de la Cursa de la Diada de Térmens i l'Ajuntament de la població.

Es disputarà una única cursa de 10 kilòmetres

Així, es disputarà una única cursa de 10 kilòmetres. Les inscripcions estaran limitades a 250 participants, garantint-se 25 dorsals per a les millors marques acreditades en el període 2019-20, per sota dels 36 minuts en homes i de 45 en dones, un dorsals que quedarien alliberats el 7 de setembre, quatre dies abans de la cursa. Les sortides, a més, seran esglaonades cada 20 segons en funció de la marca acreditada. Durant la cursa, els atletes hauran de mantenir la distància de seguretat de 2 metres i s'hauran d'obrir per realitzar avançaments.

Prèviament a la cursa, tots atletes i espectadors passaran el control de temperatura en accedir a l'àrea de sortida, ubicada al polígon la Noguera. Els atletes rebran el dorsal en accedir-hi, un accés que es farà per la carretera C-13 a partir de les 7.30 hores. Els participants hauran de portar la mascareta per tal d'accedir a la zona de la sortida, i se l'hauran de tornar a posar en acabar la cursa. Els espectadors l'hauran de dur en tot moment.

Tots els participants rebran un obsequi de la marca Tuga Active Wear, consistent en una samarreta de màniga curta per a home i de tirants per adona. A més, els atletes tindran avituallament líquid en cursa i líquid i sòlid en acabar, que serà controlat per voluntaris específics.


Comentaris

envia el comentari