Catalunya Diari

Torna la Rodi Mitja Marató amb una cursa 5 quilòmetres i el Weekend Running Festival

Torna la Rodi Mitja Marató amb una cursa 5 quilòmetres i el Weekend Running Festival| Redacció - Fotografia: Rodi Mitja Marató

 

Lleida celebra el proper diumenge 2 de novembre la 22a edició de la Rodi Mitja Marató, un esdeveniment esportiu de primer ordre molt atractiu per als runners. Amb un recorregut pla i 100% urbà, la prova suma cada any més participants gràcies a la bona organització i als al·licients que l'envolten.

  

Aquest mateix dia també tindrà lloc com a novetat la cursa BBVA 5 quilòmetres i per als assistents hi haurà xocolatada i parc d'inflables per als petits. Juntament amb aquestes proves durant tot el cap de setmana es podrà gaudir del Weekend Running Festival, una activitat que s'ubicarà al Camp d'Esports de Lleida amb una programació especial de propostes relacionades amb el running i l'esport. 

  

 

  

El dia abans, dissabte 1 de novembre, a les 11.00 hores s'iniciaran les curses infantils per a nens i nenes de 3 a 11 anys; i a les 12.30 hores es durà a terme la milla solidària per a tota la família. Per la tarda, a les 17.30 hores s'ha programat el Trial Moto Show amb Arnau Farré i Sergi Ribau i una masterclass Zumba amb els tècnics de l'EKKE.

  

 

  

I durant tot el dia es podrà visitar la fira del corredor, que comptarà amb estands amb els patrocinadors i col·laboradors, a més d'animació i parc infantil. En aquest espai també es podran recollir els dorsals per la competició de diumenge. Tots els participants rebran una samarreta tècnica Under Armour i la bossa del corredor. 

Comentaris

envia el comentari