Catalunya Diari

El Torneig de Tenis Aremi escalfa motors de cara a la seva quarta edició

El president del club, José Luis Solans, es va reunir amb la presidenta d’Aremi per ultimar els detalls

Imatge de la reunió
Imatge de la reunió | LleidaDiari.cat

El president del Club Tenis Lleida, José Luis Solans, es va reunir aquest cap de setmana amb una representació de l'Associació Aremi per tal d'anar ultimant els detalls de cara al Torneig de Tenis Aremi, que se celebrarà al club el dissabte 26 d'octubre.

Solans va departir amb la presidenta d'Aremi, Maria Mercè Batlle, i amb la vocal i cap de comunicació d'aquesta entitat, Elisenda Ros, per tal de preparar tot l'operatiu per a una cita esportiva i solidària que enguany arriba a la seva quarta edició.

Les inscripcions i els donatius es podran fer fins al 24 d'octubre

Ho farà, novament, amb el lema 'Fes-li un match point a la paràlisis cerebral', i sota la modalitat de dobles, en aquesta ocasió a partir de les 16.00 hores de la tarda. En acabar se servirà un refrigeri als jardins del club. Les inscripcions i els donatius, per un valor de 30 euros, es podran fer fins al 24 d'octubre a les 14.00 hores hores a través del correu electrònic [email protected]

Els ingressos de les inscripcions es donaran de manera íntegra a Aremi. Cal recordar que el torneig s'havia de disputar inicialment el passat mes de juny, però va ser ajornada degut a l'onada de calor que en aquells dies patia Lleida.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari