Catalunya Diari

Torrefarrera veu guanyar al Força Lleida

Torrefarrera veu guanyar al Força Lleida| Redacció - Fotografia: Força Lleida

 El tècnic asturià ha dosificat a Dominic Calegari, amb molèsties als isquiotibials, però ha vist com el millor atacant avui del Força Lleida, James Johnson, s'ha retirat lesionat.
 
I tot això en un Pavelló de Torrefarrera que ha gaudit amb el joc dels dos equips i que es frega les mans amb l'espectacle que pot veure el proper dilluns en el Força Lleida - Unicaja de Màlaga que es jugarà a les 21.00 hores.


Comentaris
antoni
20.000 euros costa la broma de fer de sponsor al Força Lleida.\r\n\r\nUn poble amb 4500 habitants que nassos fan llançant els diners d'aquesta manera.\r\n\r\nCatalunya esta en crisis i al pobre n´ha gent necessitada, obres per fer, promeses electorals que complir.\r\n\r\nOn es l'ampliació del consultori.\r\nOn es la residencia d'avis.\r\nOn es el camp de gespa artificial.\r\nCom es que no pagueu els dinars dels nens\r\nOn es el seny en temps de crisis.\r\nCom es que ara cobreu mes.\r\nPer que no els dediqueu a l'escola de futbol i basket?\r\n\r\nS'han tornat boixos? qui ha sigut l'Il·luminat?

envia el comentari