Catalunya Diari

Torrons Vicens, patrocinador principal de la base del Força Lleida

Torrons Vicens, patrocinador principal de la base del Força Lleida| Redacció - Fotografia: Força Lleida

 

Torrons Vicens és des d'aquest dijous el nou patrocinador principal de la base del Força Lleida. L'empresa urgellenca donarà nom als equips de formació del club i lluirà a la part davantera de la samarreta dels 134 jugadors que formen els 11 equips (10 + escola) de les categories inferiors del club.

L'acord serà visible des d'aquest divendres, ja que tots els jugadors de la base del club es presentaran al descans del partit davant l'Ourense en un Barris Nord engalonat de Torrons Vicens que, entre d'altres accions, instal·larà un punt de venda al pavelló amb un 10% de descompte als seus productes per tots els aficionats que vagin al partit.
 
Pel gerent de Torrons Vicens, Àngel Velasco, aquest acord significa "una ajuda a l'esport de base de les Terres de Lleida. Estem encantats de poder sumar-nos amb els més petits d'aquest projecte. Veure la il·lusió dels nens competint amb la marca de Torrons Vicens ens omple de satisfacció". Velasco ha afegit que "aquest any ens anirem coneixent tots per poder donar una bona continuïtat a l'acord en el futur".
 
Per la seva banda, el president del Força Lleida, Félix González, ha donat les "gràcies a l'empresa per recolzar a una de les peces fonamentals del projecte. La base és el futur i la pedra on es recolza el club".
 
Torrons Vicens és una empresa familiar amb una llarga tradició torronaire. Situada a la localitat urgellenca d'Agramunt (Lleida), considerada el bressol del Torró i la Xocolata a la Pedra, elabora torrons tradicionals i altres especialitats.


Comentaris

envia el comentari