Catalunya Diari

Tot a punt al pavelló Barris Nord per acollir el Màster Nacional de Tennis

Tot a punt al pavelló Barris Nord per acollir el Mà ster Nacional de Tennis| Redacció - Fotografia: Twitter @XaviFrancesdeA

Màster Nacional MAPFRE de tennismillors tennistes en categoria masculina i femenina

Tommy Robredo, Fernando Verdasco, Feliciano López, Nico Almagro, Carla Suàrez, Anabel Medina, Sílvia Soler, Sara Sorribes (ha rellevat la lesionada Lara Arruabarrena) són els caps de cartell de la competició. Els primers partits del Màsters tindran lloc a partir d'aquest dijous a les 14.00 hores i enfrontaran Lourdes Domínguez amb Estrella Cabeza i Tommy Robredo amb Rubén Ramírez. A partir de les 17.30 hores jugaran Sílvia Soler i Sara Sorribes i, a continuació, Feliciano López i Pablo Andújar.

El regidor d'Esports, Txema Alonso, ha fet una crida als aficionats al tennis d’arreu perquè vinguin a Lleida a gaudir d’un espectacle "de primer nivell" i ha assenyalat que és una oportunitat molt important per als qui els agrada l’esport en general i el tennis en particular. Per la seva banda, el delegat de la Federació Catalana de Tennis, Ignasi Garcia, ha remarcat que és molt destacable que la ciutat hagi acollit en els darrers anys competicions d’alt nivell com la Copa Davis, la FedCup i ara un màsters nacionals "amb figures de talla internacional en un esport molt professionalitzat com és el tennis". A més ha destacat que a Lleida hi ha un pòsit social tennístic molt important, "tenim quatre clubs de tennis, la pista per càpita més alta de l’estat i la celebració d’aquest màsters també és també una promoció pels clubs de la ciutat".

Els abonaments, que inclouen els quatre dies de competició, es poden adquirir per 35 euros a la grada lateral i per 50 als fons. Els aficionats que vulguin assistir només a la primera sessió, d'aquest dijous, ho podran fer per cinc euros a la grada lateral i deu als fons. A les semifinals i finals s’hi pot accedir per 15 euros en grada lateral i 20 als fons. Amb aquests preus, un aficionat al tennis pot veure tots els partits per menys de tres euros cada partit.

Els dies de partit les entrades i abonaments es poden adquirir a la guixeta del Pavelló Barris Nord i a través de Ticketmaster, al telèfon 902 150025 i als establiments comercials de Carrefour Viajes (carrer Vallcalent, 1) i Halcón (dues oficines a Lleida: avinguda Rovira Roure, 4 i Almodí Vell, Bl.1).


Comentaris

envia el comentari